Najnovšie recenzie zo sekcie Učebnice
Výborný
Pracovný zošit obsahuje cvičenia, ktoré sú potrebné na precvičenie toho čo sa preberá v učebnici
Kniha sa mi páči, obsahuje rôzne príklady na pravopisné cvičenia
Pre druháčku, ktorá nechce spolupracovať, je super.
Pre druháčku, ktorá nechce spolupracovať, je super.
- Včasné doručenie , super stav
super
Nevýhodou pracovnéjo zošita je, že sa už predpokladá, že jeho užívatelia operujú s pevnými základmi daného jazyka a teda nie je poskytnuté jednoduchšie a detailnejšie spracovanie nižšej úrovne gramatiky. Tým vzniká potreba dovyhľadania jednotlivých gramatických konštrukcií.
Pracovný zošit sa hodí pre každú príležitosť zdokonaliť sa na vyššej úrovni anglického jazyka ale zároveň slúži ako pomôcka k precíznej príprave na ceste k maturitnej alebo jazykovej skúške vďaka jednoduchej práci s danou publikáciou. Obsahom je prehľadnosť slovnej zásoby a gramatiky ako i konkrétne cvičenia a ukážky slohových útvarov ako súčasť maturitnej prípravy. Audio nahrávky a videá sú v súlade s interaktívnym CD-čkom. Je tu vytvorený priestor na precvičovanie čítania a počúvania s porozumením ako i trénovanie komunikačných zručností. Danú publikáciu vrelo odporúčam. Je to radosť s ňou pracovať.
- obsahuje takmer všetko čo je potrebné vedieť na štátnicu z chirurgie
- obrázky
- prehľadné členenie kapitol a textu
- pri niektorých ochoreniach chýbajú klasifikácie
Prelomova kniha, myslím, ze toto bude taka biblia sebarozvoja. Odporúčam každému, kto chce lepsie porozumiet sebe, svojmu zdraviu a tomu, ako na nás život vplýva stereotypna spoločnosť
prehľadná , dobre prisposobená účelu
Výborný prehľad matematiky.
- ok
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »