Najnovšie recenzie zo sekcie Učebnice
- objednala som vnučke na cvičenie písania diktátov, dúfam, že kniha pomôže
Presne to, čo som očakávala. Veľká pomoc pre učiteľa aj žiaka.
Mám od vás všetky knihy Radu Cinamara - tuto som zatiaľ nestihla prečítať.
- Nové rýchle a chutné recepty.
jednoduchý a prehľadný nácvik písania čísel pre prváčikov, odporúčam aj na domáce precvičovanie
- daný titul som si neobjednala neviem posúdiť
- objednávka bola zrušená
- daný titul som si neobjednala neviem posudiť
- Skvelé
Úžasná kniha s príbehom chlapca, ktorý sa pri svojom putovaní dostáva do situácii, ktorým denne čelíme aj my. Zároveň je na každej strane aha moment, na konci každej kapitoly je aj vysvetlenie, čo všetko máme za týmito situáciami vidieť. Dovolím si tvrdiť, že kniha je pre všetky vekové kategórie, od detičiek až po dôchodcov. Príbeh je písaný pútavo a to, že sa v ňom každý z nás nájde, ho robí jedinečným, vzdialeným a predsa tak blízkym. Kniha každého čitateľa povzbudí a pomôže mu vytrvať na svojej životnej púti v akomkoľvek životnom okamžiku.
ku knihe nebolo priložené CD, ako je uvedené v nadpise.
Učebnice biblické hebrejštiny
Pridané: 28. októbra 2024
(naposledy upravené 28. októbra 2024)
Zakúpený v Najlacnejšie knihy
Pre laikov výborné
- Veľmi dobré spracovanie. Vhodné pre deti
Project 4th Edition 3 Student´s Book Hutchinson T.
Zojka Varcholová
Pridané: 28. októbra 2024
(naposledy upravené 1. novembra 2024)
Zakúpený v Gorila.sk
- Je to všetko pekne zabalené nič nie je poškodené
- Veľmi dlho sa čaká na tovar
- Veľmi pekne spracovaná knižočka.
Kniha je poslednou zo série "abeceda" sú v nej super básničky a krásne ilustrácie. Nemala by chýbať pod vianočným stromčekom.
výber bol na základe želania vnučky.
- Krásne obrázky
Mapa je pevná, dá sa s nou dobre pracovať vhodná pre školákov, ktorí začínajú pracovať s mapou,dodanie rýchle-odporucam
- dobrá cena, rýchle dodanie
Produkt so si vybrala na megaknihy, pretože bola, oproti iným knižným obchodom výborná cena a dostala som aj zľavu.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »